مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسیب دیدگی کمر در حین کار

سلام. من در یک شرکت پیمان کاری به عنوان نماینده کالایی و مسئول خرید به مدت سه سال کار کردم. شغلم خرید ادوات و کالاهای مرتبط با پروژه گاز رسانی و ترخیص و بارگیری اتصالات و لوله های گازی از انبار کارفرما و همچنین رانندگی و انجام بعضی کارهای اداری بود. یک سال قبل چند روز بعد از ترخیص کالا که معمولآ بیشترش رو خودم جابجا میکنم تا از سالم بودن و اصالت جنس مطمئن بشم.کمرم درد گرفت و دو روز پس از استراحت وقتی خوب نشد به دو تا متخصص رفتم و هر دو گفتن دو تا مهره ات افتادگی پیدا کرده و دیسکت هم ترکیده و حتمآ باید عمل بشه و نیاز به پلاتین گذاری هست. من هم رفتم عمل کردم و شش تا پلاتین کمرم گذاشتن و بعد از سه ماه استراحت برگشتم سرکار ولی بعد از سه ماه کار کردن شرکت کرونا رو بهانه کرده و میگه دیگه نیاز نداریم بهت. میخواستم بدونم من میتونم هزینه بیمارستان که حدود 19 میلیون شد و بیمه فقط ده میلیون داد و بقیش رو خودم دادم رو از شرکت بگیرم؟ همچنین میشه بگید غرامت یا دیه به من تعلق میگیره تا اقدام کنم؟ اگر تعلق میگیره چطوری باید اقدام کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.شما باید ضمن احراز رابطه کار فرمایی وکارگری درخواست غرامت نمایید وباید بتوانید ثابت کنید به دلیل کارهایی که انجام شده این وضعیت اتفاق افتاده است .