مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام . من بابت خرید شیر به صورت عمده یک فقره سفته بابت ضمانت به فروشنده دادم و بر روی آن قید شده بابت ضمانت شیر. بعد از مدتی بابت پول شیر چک دادم و حساب تسویه شد. اما فروشنده از دادن سفته امتناع می کند. آیا میتواند اقدام کند. آیا اگر مقداری از چک ها پول نشود و برگشت بخورد میتواند بر روی سفته ها اقدام کند. ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید با ارسال اظهارنامه استرداد سفته ها را بخواهید ودرصورت اقدام ، شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید