لیست وکلا

در این صفحه، لیست وکیل های عضو دادراه به نمایش در آمده است. افراد معرفی شده در این لیست ممکن است وکیل پایه یک دادگستری، یا وکیل پایه یک یا دو قوه قضائیه باشند. نوع پروانه وکلا اعم از قوه قضاییه یا کانون وکلای دادگستری در صفحه شخصی هر وکیل قابل مشاهده است. شما می توانید با کلیک بر روی نام هر وکیل مشخصات کامل آن وکیل را در صفحه شخصی اش مشاهده کنید. همچنین تخصص های هر وکیل در صفحه شخصی اش به نمایش در آمده است. در لیست زیر هم وکیل حقوقی، هم وکیل کیفری هم وکیل خانواده و هم وکیل با سایر تخصص‌های مورد نیاز مردم وجود دارد. بخش قابل توجهی از وکلای مرکز مشاوران قوه قضاییه و وکیل های عضو کانون وکلا که در دادراه فعال هستند وکیل پایه یک هستند. شما می توانید وکلا را بر اساس استان، شهر و یا تخصص آنها در کادرهای زیر جستجو کنید تا لیست وکلای مورد نظر شما به نمایش درآید.


عکس وکیل
مصطفي استوار زاده راوري
وکیل

بنده 14 سال سابقه کار دارم و لطفا برای تماس فقط عصرها از ساعت 4 الی 9 شب پاسخگوی عزیزان هستم.

عکس وکیل
کامران مرادی
وکیل پایه یک

سابقه تدریس در دانشگاه هفت سال کار در محاکم دادگستری وکیل پایه یک دادگستری

عکس وکیل
امیررضا ادیب اوغانی
وکیل سراب

وکیل پایه یک دادگستری-عضو کانون وکلای تبریز-وکالت بیش از شصت پرونده در تهران و وبیش از صد پرونده در تبریز-کارشناسی ارشد حقوق از دانشگاه علامه طباطبائی تهران(دوره روزانه)

عکس وکیل
دکتر محمود باقری
وکیل پایه یک اصفهان

دکتر محمود باقری فارغ التحصیل دانشگاههای دولتی (اصفهان، شهید بهشتی تهران و کاشان) در رشته حقوق ، با گرایش حقوق کیفری(جزا و جرمشناسی) از سال 1379 فعالیت در حرفه شریف وکالت دادگستری را مستقلا آغاز نمودند و قبل از تاریخ مذکور نیز دامنه فعالیت های حقوقی ایشان ، به عنوان کارشناس و یا رئیس برخی از ادارات حقوقی وزارت جهاد کشاورزی، در وزارت، یا برخی از استانها، لزوما با امور اداری و دعاوی حقوقی و عمومی و ثبتی و اجرائی و املاک و مستغلات و کشاورزی و منابع طبیعی ،در محاکم دادگستری و غیره امتداد داشته، وهمزمان در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد تدریس داشته اند؛ در طول فعالیت در حرفه وکالت دادگستری، وکالت پرونده های مختلف حقوقی کیفری،ملکی و خانوادگی و غیره را در اصفهان ، تهران و استانهای مختلف کشور عهده دار بوده و همچنان مشغول به خدمت گزاری هستند. • رساله کارشناسی ارشد جزا و جرمشناسی را با عنوان«مباشرت و تسبیب در جنایات عمدی» در سال 1374 دفاع نموده اند... • کتاب «حجاب در نظام کیفری ایران (جرم انگاری، مبانی، چالشها)» رد فقهی و حقوقی بر حجاب اجباری که در مجله تحقیقات حقوقی دانشگاه شهید بهشتی اکسپت شده و از طرف انتشارات مشق تهران چاپ شده است.