مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی طرح دعوا علیه نهاد یا ارگان دولتی

سلام و عرض احترام
نیت طرح دعوای ابطال سند رسمی علیه آموزش و پرورش را دارم سوال :1_خوانده پرونده باید آموزش و پرورش منطقه باشد یا اداره کل آموزش و پرورش استان، البته در سند نوشته اسم و نام خانوادگی درخواست، دولت جمهوری اسلامی به نمایندگی آموزش و پرورش
2_آیا ابطال یا غیر نافذ بودن قرارداد نقل و انتقال نیز لازم است بعنوان خواسته در دادخواست بدوا درخواست شود

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

آموزش و پرورش مناطق مثل شهرداری مناطق شخصیت حقوقی مستقل ندارند و باید به ظرفیت آموزش و پرورش استان طرح دعوی کنید، در دادخواست ابطال سند نیز باید جز خواسته باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ 1- خوانده باید وزارت آموزش وپروش و سازمان اموزش وپرورش استان و هم منطقه باشد. پرسش دوم نامفهوم است