مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن آخرین رابطه جنسی زن

سلام با توجه به عنوان کردن این مساله از طرف همسرم مبنی بر وجود رابطه نامشروع از چه روشهایی میشود از آخرین دخول و داشتن رابطه ی جنسی وی آگاهی پیدا کنم و مراحل قانونی این مساله چگونه میشود.

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-با طرح دعوا در دادسرا و دادگاه خانواده و در صورت تشخیص مقام قضایی امکان معرفی به پزشکی قانونی در دوره زمان نزدیک به ... وجود داره. ولی اگر شک دادید و مطمعن نیستید چشم پوشی کنید