مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اثبات گرفتن رشوه

با سلام
ما براي يك كار حقوقي وكيل گرفتيم
ايشان ١٥ تومن به عنوان حق الزحمه ابتدا دريافت كردند (رسيد و سند جز واريزي بانك نداريم)
بعد از مدتي براي پيش بردن پرونده گفتند اگر پرونده موفق بود مبلغ ٨٠ تومن مازاد به عنوان پاداش ميگيرم
موافقت شد ولي فقط در صورت برد نهايي پرونده
بعد از اينكه ٢٠ تومن به عنوان مرحله ي اول واريز كرديم پرونده شكست خورد
الان اين اقا قاعدتا بايد پول رو برگردونند
ولي امتناع ميكنند
ميخوام ببينم ايا ميشه شكايت كرد؟ ( مبلغ ٢٠ تومن در قالب چك و به نام صادر گرديد ) ((تنها مدرك))

پاسخ ها :

بهزاد رنجبر

بهزاد رنجبر :

استان :

با سلام بستگی به قرارداد مالی حق الوکاله داره اگه این موضوع شرط شده باشه بله میتونید استرداد کنین. در غیر اینصورت صورت نه.