مشاوره حقوقی رایگان - رای بدوی

سلام
در تاریخ یک تیر برای بنده رای بدوی از دادگاه حقوقی آمد و بیست روز حق اعتراض دادن و رای به نفع بنده بود.
در تاریخ 14 مرداد به دادگاه حقوقی مراجعه کردم و رئیس دادگاه گفت رای قطعی است و برای بازنده اجراییه صادر شده است .
در تاریخ 15 شهریور برای بنده دوباره رای صادر شد که بازنده در تاریخ 15 مرداد اعلام کرده که گوشی خود را گم کرده و از نتایج رای باخبر نبوده که تجدید نظر کند و تقاضای تجدید نظر رای را دارد.
در تاریخ 20 شهریور برای بنده رای امد که باید تجدید نظر شود .
و به من ده روز فرصت دادن که دفاع کنم.
الان اواسط آذر ماه هست و هنوز هیچ رای برای بنده نیامده.
سوال من این هست که مگر بعد از 44 روز از رای بدوی رای قطعی نمی شود .
چرا رییس دادگاه حقوقی تهران به بنده گفت رای قطعی است و دوباره 30 روز بعد رای جدید صادر کرد.
ایا قاضی خطای انتظایی انجام نداده است .
بنده چه طور میتوانم از حقم دفاع کنم وقتی رای قطعی شده بود

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام احتمالا رای غیابی بوده مهلت واخواهی داشته