مشاوره حقوقی رایگان - برخورد به لوله دودکش همسایه در حین بازسازی ملک

سلام. در طول پروژه بازسازی ساختمان به لوله دودکش شومینه طبقه پایین تر برخوردم که از واحد اینجانب عبور کرده از این رو با مالک تماس گرفتم جهت هماهنگی برای حذف لوله که با مخالفت مالک روبرو شدم. آیا بنده راهی برای حل این مشکل دارم؟ لطفا در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام ابتدا باید از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل و کارشناسی بشود.