مشاوره حقوقی رایگان - استعلام موتور سیکلت سرقتی

با سلام. من میخوام یک موتور بخرم. صاحبش میگه مدارکش فقط پلاک قدیم و برگ ترخیص کلانتری با مهر و شماره پلاک موتور و شماره کلاسه دارد. برگ قوه قضاییه با مهر احکام کیفری و برگه بنفش و سفید داره. آیا این موتور سرقتی نیست؟ یک موقع بگیرن آزاد میشه؟ لطفا راهنمایی کنید سپاسگذارم

پاسخ ها :

استعلام موتور سیکلت سرقتی خرید موتور سیکلت پلاک قدیم موتور سیکلت پلاک قدیم موتور سیکلت سرقتی موتور سیکلت