مشاوره حقوقی رایگان - دلال بازی

سلام دوماه پیش ماشینی خریدم و یک فقره چک 2 میلیونی حامل به نمایشگاه دار دادم که بعد چک رو پس گرفتم ولی رسید ندادم بعد صاحب قبلی ماشین امد بهم وکالت فروش داد و من پول چکی رو که گرفتم بهش دادم و رسید گرفتم و حالا نمایشگاه دار میگه که صاحب ماشین با نمایشگاه تسویه نکرده و از من میخواد شاکی شه ولی تو قولنامه قید شده که من بهش چک دادم و الان ماشین رو فروختم و حتی تعویض پلاک و قطعی هم خورده

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

نگران نباشید قابل اثبات نیست چون شما به تعهد خود عمل کرده ائید