مشاوره حقوقی رایگان - دیه دیسک گردن

سلام. من کارگر ساختمانی هستم. از طبقه اول سقوط کردم. بر اثر افتادن گردنم آسیب دید. دیسک گردن و آسیب دیدگی بافت های نرم شدم. پزشک قانونی مراجعه کردم برای من ارش نوشت. گفت دادسرا دیه رو تعیین میکنه. میخواستم بدونم تقرببا چقدر دیه به من تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

دیه دیسک گردن در حین کار سقوط کارگر از ساختمان دیه آسیب دیدگی گردن دیه