مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت همسایه

با سلام. همسایه ای داریم که دیوانه ادواری است. هر چند وقت یک بار عود می کند و مرتبا سنگ، صندلی، ضبط صوت یا چیزهای دیگر رو از طبقه پنج به حیاط پرتاب می کند. خانواده ایشان به طور کامل سلب مسئولیت کردن و هیچ گونه همکاری انسانی اخلاقی نمی کنن و تقریبا حیوان هستن. اخیرا شکایت کردیم و در نهایت آتش نشانی و پلیس در خونه رو شکستن که در این حین هم مامور پلیس دچار جراحت جدی صورت با کاتر شد توسط ایشون. الان ایشون رو بردن ولی ما یک شکایت جاری داشتیم که همه موارد رو هم عنوان کرده بودیم. سوال دقیقم این هست که چه حکمی باید بگیریم که مطمئن بشیم دیگر همچین چیزی پیش نمیاد؟
میشه حکم جابجایی اجباری ایشون رو گرفت؟
آیا باید قیم مشخص بشه و قیم تعهد بده که همچین چیزی تکرار نمیشه و در صورت ارتکاب قیم محکوم خواهد شد؟
یا راه دیگه ای وجود داره ؟

پاسخ ها :

بهرامی زاده   فاطمه

بهرامی زاده فاطمه :

استان :

طی شکایتتون می توانید بستری شدن ایشون تو تیمارستان رو به علت دیوانگی و به عنوان یک اقدام تامینی از دادگاه بخواین و از طرفی از دادگاه بخواین براش قیم تعیین کنه که من بعد خسارات رو قیم بده برای همین هم مواظبش باشند