مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی زمین

سلام، وقت بخیر. ما در روستایمان حدود 1400 متر مربع زمین داریم که دارای سند شش دانگ و ثبت شده در تاریخ 1320 در سازمان ثبت املاک می باشد. اخیرا متوجه شدیم که متاسفانه شورای روستا بدون اجازه گرفتن از ما در طرح هادی، حدودا 300 متر به خانه بهداشت داده و بنیاد مسکن نیز بلافاصله کوچه 6 متری در کنار آن قرار داده است. یعنی در واقع هیچ چیزی از زمین ما باقی نمانده است. البته تاکنون همه موارد ذکر شده بر روی کاغذ هستن و عملیاتی نشدن. ما الان سر در گم هستیم و نمیدونیم چی کار کنیم. آیا میتونیم به استناد سند، اطراف زمین دیوارکشی کنیم و بعدا مشکلی برامون پیش نیاد؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام دیوار کشی مجوز میخواد ولی وقتی سند دارید مطمعنا هیچ کس نمیتونه ادعایی نسبت به ملک داشته باشه و اگر کسی تصرف غیر قانونی کرد شما باید دادخواست خلع ید بدید و قبل از همه ی این کارها بطرفیت شورا دادخواست اثبات مالکیت بدید بهتره.