مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک بخشیده شده

سلام. حدود 12 سال پیش یکی از آشناها یک تیکه زمین کشاورزی برای حفر چاه به پدرم بخشیده و هیچ نوشته و سند یا مدرکی هم بینشون امضا نشده. فقط زبونی گفتن که این زمین رو بخشیدم به فلانی.
الان بعد از فوت بابام بنده خدا اومده میگه که من هم شریکم در امتیاز چاه الان هم چاهی که رو زمین بخششی است در اداره آبیاری کد خورده. همه چیزش به اسم پدرم هست و اون بنده خدا هم هیچ نوشته ای که به عنوان شراکت باشه نداره و رفته شکایت کرده. میخواستم ببینم تکلیفمون چی میشه؟ میتونه زمین رو پس بگیره؟

پاسخ ها :

پس گرفتن ملک بخشیده شده پس گرفتن ملک بخشیده شده توسط وراث ادعای مالکیت ملک بخشیده شده توسط وراث پس گرفتن زمین