مشاوره حقوقی رایگان - وصى

سلام روزتون بخير پدر من براى اموالش وصى تعيين كرده بود كه بعد از فوت ايشان رسيدگى ميكردند حالا وصى هم بعد از چند سال فوت كرده بعد از پنج شش سال الان پسر وصى اومده و ادعا ميكنه به جاى پدرش ميتونه وصى باشه و اجازه دخل و تصرف در اموال مارو داره و مغازه رو ميخواد بگيره آيا حالا كه وصى فوت كرده پسرش ميتونه ادعا كنه جانشين ايشون هست؟؟ و اجازه دخل و تصرف داشته باشه يا نه؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
ممکن است پدر یا جد پدری به کسی که به‌ سمت وصایت معین کرده‌‌‌اند اختیار تعیین وصی بعد فوت خود را برای مولی‌علیه بدهد؛ یعنی وصی هم می‌تواند در صورتی که این اختیار به او داده شده باشد برای بعد از فوت خود یک نفر دیگر به عنوان وصی تعیین کند.