مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای استخدام

سلام
بنده میخواهم استخدام شرکتی با مسئولیت محدود بشوم و شرکت سفته ای با مبلغ 25 میلیون تومان امضا شده درخواست کرده است. قراردادی تحت عنوان "قرارداد محرمانگی" نیز با شرکت دارم . شرکت در چه صورتی میتواند سفته را وصول کند ؟ در صورت عدم ادامه همکاری با شرکت درآینده امکان وصول کردن سفته برای شرکت امکان پذیر است ؟

پاسخ ها :

سفته برای استخدام سفته ضمانت حسن انجام کار کارگر سفته کارگر سفته ضمانت سفته قرارداد محرمانگی