مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی ناجا

با سلام
بنده مدت 8 سال است که در ناجا مشغول به خدمت بوده و و در سال 96 موفق به دریافت کاردانی مددکاری و در سال 99 در دانشگاه علمی کاربردی ناجا موفق به دریافت کارشناسی رشته پدافند غیر عامل گردیدم لیکن بدلیل بخشنامه های داخلی مانع از درج مدرک و بهره برداری بنده از مزایای آن می‌گردند. لذا با توجه به اینکه بنده فاقد مجوز تحصیلی و دارای رشته های مورد نیاز ناجا، خصوصا پدافند غیرعامل که از رشته های مخصوص نظامیان میباشد هستم و کارشناسی خود را در دانشگاه علمی کاربردی خود ناجا دریافت کرده‌ام آیا راه حلی طبق مواد 79 و 83 قانون استخدامی ناجا برای بنده وجود دارد؟؟؟
لازم بذکر است شروع تحصیل بنده در مقطع کاردانی در زمان پیمانی اینجانب بوده است. تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکانپذیر است باید درخواست بدهید اگر قبول نکردند از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید موفق میشوید به شرطی که حساب شده پیش بروید