مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه توسط زوجه

سلام.
بنده در شهر دور دست استخدام شدم آن هم در اداره دولتی و به صورت رسمی با تعهد 5 سال خدمت. شوهرم هم راننده است.
تعهد کتبی شوهرم رو هم دارم که در سند ازدواج تعهد داده که هیج گونه ممانعتی بابت اشتغال آینده من نداشته باشد.
آیا من در شهر محل کارم میتوانم خانه بگیرم با توجه به این که بالاخره شب ها نمیشه بیرون بمونم و سر پناه لازم دارم و در این اوضاع کرونا خوابگاه هم نمیتونم برم.
برای زندگی به اثاثیه مثل فرش و گاز و این ها نیاز دارم که همه رو به عنوان جهیزیه در منزل مشترک دارم. آیا میتوانم اثاثیه ایی که جهیزیه ام می باشد و شاهد دارم و فاکتور هم دارم بدون رضایت شوهرم با خودم به شهر محل کارم ببرم؟ چون از راه قانونی یعنی دادگاه نیاز به صرف زمان و رفت و آمد دارد و بنده فرصت آن را ندارم. در ضمن طی همین مدت شوهرم قطعا با مخفی کردن اثاثیه باعث آزار و اذیت بنده در نتیجه بی اثاثیه ماندن تا مدت زیادی برای بنده میشود و تصمیم دارم در غیاب اون جهیزیه ام را با خودم ببرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اصل از راه قانونه که باید اقدام بشه

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

جهیزیه که شما خرید مال شخصی هست فقط جهت جلوگیری. از مشکلات احتمالی شهودبگرین در جریان باشتندبعد مدعی نشوند که وسایل من را هم برده آید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بهتر است مطابق لیست تنظیمی جهیزیه که قبلا نوشته شده و به امضا همسر رسیده و با حضور شهود و فیلمبرداری اقدام نمایید