مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

بنده مرد هستم. همسر اول بنده پس از مشکلات اخلاقی که به وجود آورد منزل مشترک را حدود 30 ماه ترک کرده است. من الزام به تمکین و تجویز ازدواج مجدد از دادگاه گرفتم و با همسر دوم و فرزندم از ازدواج اول در حال زندگی هستیم. کلیه دارایی های بنده توقیف و بابت مهریه به همسر اول منتقل شد. بابت باقیمانده مهریه در حال پرداخت به صورت اقساط هستم. ایشان به دلیل موضوع مالی حاضر به بخشش مهریه و گرفتن طلاق نیستند. یک پرونده شکایت متقابل ضرب و جرح از همدیگر داریم که هر دو نسبت به هم محکوم هستیم. ایشان به علت پرونده محکومیت ضرب و جرح دادخواست طلاق داده در شورای حل اختلاف فعلا رای بر صلح و سازش صادر شد. ایشان از لحاظ روانی و اخلاقی و بد دهنی مشکل دارند و بنده هم به علت موضوع مالی که دارایی برای بنده باقی نمانده هم تمایلی به طلاق دادن ایشان ندارم. توافق در طلاق را عودت دارایی هایم عنوان نموده ام. ایشان پس از رای سازش دادگاه سعی در اذیت بنده و تحت فشار قراردادن من بابت دریافت طلاق دارند و تمایل خود به بازگشت و تمکین را به صورت سوری و احتمالا برای پرونده سازی مجدد عنوان نموده اند. با عنایت به علم بنده از بهانه بودن تمکین به جهت پرونده سازی مجدد توسط ایشان (به علت زندگی کردن ایشان در شهرستان دیگری که 5 ساعت زمانی فاصله هست و به صورت تمام وقت مشغول به کار است. علاوه بر آن نیز مشغول به شغل مدلینگ بوده و طبق سابقه قبلی در ایجاد پرونده ضرب و جرح برای بنده از همین حربه استفاده شده بود) اینجانب تمایلی برای بازگشت و تمکین ایشان ندارم. لذا بنده نیازمند راهنمایی برای پیشگیری از دعاوی آتی احتمالی توسط ایشان و حربه های وکیلشان می باشم. لذا لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با مشاورين خانواده مذاكره نماييد و سپس حضوري با مدارك و دلايل قانوني به وكيل مراجعه نماييد