مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام، خسته نباشید. من در یک آپارتمان 4 واحدی مستاجر هستم. اجاره نامه به اسم خودم هست و خانمم. با آقایی آشنا شدم که قرار شد برای آشنایی بیشتر بینمون محرمیت خونده بشه چون من ماشین نداشتم همسایه ها جای پارک من رو اشغال میکردن. من هم چیزی نمیگفتم ولی به هر حال نامزدم رفت و آمد کرد که منجر به دعوا با همسایه ها شد که میگفتن این آقا کی هست در حالی که دعوا سر پارکینگ بود. به صاحب خونه زنگ زدن که نهایتا ما عقد کردیم ولی دعوا سر پارکینگ هست. دیشب همسایه ماشین ما را پنچر کرده بود که چون شوهرم ساعت هفت میره سر کار اون هم ماشین متقابلا پنچر کرد. شوهرم رفت سر کار ولی همسایه اومد در خونه آبروریزی که بیرون تون میکنم و بیشتر اذیتتون میکنم. ماشینتون رو داغون میکنم. قرارداد ما دو ساله هست. هنوز یک سال نشده. در قرارداد تعداد ذکر نشده من الان میتونم از همسایه ها به خاطر اذیت و آزار شکایت کنم؟ اون ها چی میتونن ما را بیرون کنن؟ درحالی که اون ها سه تا خانواده هستن و ما تنها. با هم جفت شدن. میترسم بلایی سرمون بیارن. ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه قره حسنلو

فاطمه قره حسنلو :

سلام شما خونه رو با پارکینگ اجاره کردید؟ همسایه ها نمیتونن شما رو بیرون کنن و مزاحمت میتوانید شکایت کنید و همچنین بابت پارکینگ هم میتونید طرح دعوا کنید اگر در اجاره نامه ذکر شده باشد