مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن مدارک حضور در جبهه

سلام،خسته نباشید بر وکلای گرامی. پدرم در سال 1365 تا 1367 خدمت کرده که در جزیره مجنون، تهران و میاندواب که منطقه عملیاتی محسوب میشوند بوده و من خودم در خدمت سربازی حضور دارم. به پدرم گفتم دنبال پرونده خدمتت برو یک کسری خدمتی برای من مهیا کند. پدرم آخرین تسویه اش در تهران بوده. رفت تهران گفتن پادگان انتقال داده شده به شاهرود. پدرم رفت شاهرود اون جا گفتن پادگان نصفه شده نصفش رفته پل دختر و نصف دیگر هم این جا هست. بعد در شاهرود و پل دختر هم نبود. الان باید پدرم چی کار کنه؟ همخدمتی هم نداره که شهادت بده. ممنون از راهنمایتون.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود از طریق حوزه های نظام وظیفه واینکه اگر گواهی نامه پایان خدمت داشته باشه پیگیری کنه در غیر اینصورت باید در تهران شکایت کنه وپیگیری کنن