مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام.
من از فاصله تقریبا صد متری یک خیابان شیب دار متوجه شدم یک نیسان در وسط خیابان نگه داشته. از همون فاصله سعی کردم ماشینم رو نگه دارم ولی به خاطر برف سنگین به هیچ عنوان امکان پذیر نبود و ماشین نه با ترمز و نه دنده و حتی دنده عقب متوقف نمیشد. در نهایت با نیسان پارک شده در وسط خیابان تصادف کردم. نیسان فورا ماشینو روشن کرد و متواری شد. پلاکش رو برداشتم و پیگیری کردم. میخواستم بدونم مقصر این تصادف چه کسی هست؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.اگر ثابت شود خودرونیسان در محل ممنوعه پارک بوده و بااثبات این امر،اون صاحب خودرو نیسان مقصرمیباشد.