مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر خانه های خالی

با سلام.
پدر بنده قرار هست ملک خودش را بفروشد و تبدیل به سه ملک بکند. یکی برای سکونت خودش و دو ملک دیگر برای سکونت دو فرزندش که هنوز ازدواج نیز نکرده اند. با توجه به این که ساکنین ملک ها فرزند خودشان هستند قرار نیست اجاره ای بگیرند. در این صورت آیا مشمول مالیات به خانه خالی می شوند؟ ( با توجه به این که اجاره نامه ای در کار نیست)؟ یا اگر بر فرض قرار شود اجاره بدهند ایا اداره مالیات قبول میکند که این دو فرزند واقعا دارند اجاره می دهند و قصد فرار مالیاتی نبوده چون اقوام درجه یک هستند در این صورت پدرم مشمول مالیات بر اجاره نیز می شود؟ ضمنا پدرم مایل نیستند ملک را به نام فرزندان کنند چون اختلافاتی وجود دارد تنها میخواهند جدا شوند. اگر بر فرض راضی شوند به نام کردن ملک ها مشکل مالیاتی را برطرف می کند یا آن نیز با توجه به این که اقوام درجه یک هستند فرار مالیاتی محسوب می شود؟ البته تا جایی که ممکن است مایل نیستیم ملک ها به نام شوند. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.شما باید قرارداد تنظیم نمایید.می توانید برای تنظیم قرارداد به این جانب مراجعه کنید.