مشاوره حقوقی رایگان - استخدام سرباز فراری

سلام. با عرض خسته نباشید. من سال 96 از خدمت اومدم مرخصی ولی دیگر برنگشتم. سال 97 رفتم در یک شرکتی مشغول به کار شدم و برای من بیمه ریختن. بدون هیچ دردسری. حالا میخوام برم شرکت... از من سوء پیشینه و وضعیت پایان خدمت میخوان. در ضمن مدرک کارشناسی هم دارم.

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام قطعا از شما نظام وظیفه شکایت کرده و محکوم هم شده اید در بدو امر سامانه ثنا ثبت نام کنید بعد از طریق نظام وظیفه پیگیر باشید