مشاوره حقوقی رایگان - فیلم برداری مجلس عروسی

با سلام
قسمتی از فیلم عروسی بنده توسط فیلم بردار ضبط نگردیده است و مطابق بند14 قراداد منعقد شده جهت داوری به اتاق داوری ایران مراجعه کرده ام لذا در بند 3 قرارداد آمده است:" در صورت عدم ایفای تعهد از ناحیه عکاس به دلیل قوه قاهره(فورس ماژور) اعم از خرابی تجهیزات، آتش سوزی، بیماری موثر عکاس و هر عاملی که کنترل آن از اختیار عکاس خارج و بدون خواست باطنی وی و بدون سوء نیت باشد و همچنین پاک شدن یا از دست رفتن تصاویر از روی سخت افزار چه به دلیل کارکرد نادرست تجهیزات و یا خرابی مواد اولیه، عکاس موظف است کلیه مبالغ دریافتی را مسترد دارد و قرارداد خودبه‌خود منفسخ خواهد شد."علی ای حال با در نظر گرفتن نظر کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر اینکه فیلم مذکور فاقد کمیت و کیفیت مطلوب می‌باشد و نظر به باز پرداخت 2 میلیون از سوی خوانده داده اند بنده میتوانم با استناد به بند 3 قرارداد مذکور و بادر نظر گرفتن نظر کارشناس مبنی بر عدم کمیت و کیفیت مطلوب و با استناد به ماده 235 قانون مدنی قرارداد را منفسخ کنم استدعا دارم این را هم در نظر بگیرید که قصور فقط در ضبط فیلم عروسی بوده و خوانده به مابقی شروط خود پای بند بوده لازم به ذکر است مبلغ کل قرارداد 5 میلیون تومان بوده است. باتشکر

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام خیر فسخ صحیح نیست و فقط نزد داور میتوانید مطالبه خسارت معادل مبلغ قرارداد را مطالبه فرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اگر شرط شده بشد شما می توانید یا 2 میلیون را دریافت نمایید یا کل قرارداد را فسخ نمایید چرا که تعهد فیلم بردار تعهد به نتیجه است و نه تعهد به وسیله.