مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران از پیمانی و شرکتی به رسمی

سلام و عرض ادب بنده همسر یک جوان مشغول به کار در یکی از شرکت های پیمانکاری شرکت مس هستم ایشون فرزند جانباز هستن و 8 سال سابقه ی بیمه دارند این قانون مشمول ایشون میشه؟!
واگر صورت نگیره به چه نهادی جهت دادرسی باید مراجعه کنیم

پاسخ ها :

ابراهيم حیدری

جناب آقای ابراهيم حیدری:

سلام وقت شما بخیر بله مشکلی نباید باشد مگر اینکه ایجاد مشکل نمایند و در اینصورت مرجع رسیدگی فقط دیوان عدالت اداری است البته اگر شرکت دولتی باشد