مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن چک برگشتی

با سلام و عرض ادب...
بنده یه فقره چک به یکی از دوستانم دادم که داده به شرکت ... چک تقریبا 7سال پیش برگشت خورده بود و من تویه این مدت نه وامی گرفتم نه افتتاح حسابی داشتم که بخوام اطلاعی از برگشت خوردن این چک داشته باشم که الان فهمیدم برگشت خورده و رفتم شرکت ... میگن ما چک رو گم کردیم و هیچ نامه ای بابت رفع سوء کردن چک بهم نمیدن ...
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم که چکاری میتونم بکنم ...
باتشکر از محبت و زحمت شما ...

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام در صورتی که دوستتون به شرکت داده حتما یه قرارداد یا رسید داره که نوشته شده چک بابت امانت یا ضمانت بوده.یا دوستتون باید اقرارمحضری بده یا اگر شاهد یا رسید مبنی بر امانی بودن دارید از شرکت شکایت کنید.و ابتدا بمدت 1 ماه با در خواست خودتون جلوی چک رو ببندید