مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشت خورده سوخته

با سلام و عرض ادب در سال 1395 تعدادی از چکهایم برگشت خورده که بعد از مدتی مبلغ چک‌ها را دادم و لاشه چک‌ها را دریافت نمودم تقریبا یکسال پیش مقداری از چک‌ها را برای رفع سو آثر تحویل بانک‌های مربوطه دادم و رفع سو شد متاسفانه تعداد 18 برگ دیگر در آتش سوزی از بین رفت حال به مشکل برخوردم و مهلت اعتبار کارتهای بانکیم تموم شده بانک کاری رو برام انجام نمیده شما بگید تکلیف من چیه با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بانک مکلف است که طبق آیین‌نامه و بخشنامه بانکداری با شما همراهی کند. در صورتی که شعبه بانک مربوطه با شما همکاری نمی‌کند از طریق سرپرستی اقدام کنید تا مشکل شما را در اسرع وقت حل کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک مربوطه را به بانک ارائه کنید