مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه و درخواست جریمه دیرکرد

با سلام
برقکاری هستم ساختمانی را برقکاری کردم و کارفرما بعد از مدتها باتوجه به اینکه بدهی خود را پرداخت نکرده و 8 مرتبه از عقد قرارداد فرار کرده و از بنده شکایت سرقت کرد و شکایت رد شد و بنده تبرئه شده ام
اسناد و مدارک (مکالمات ضبط شده ، پیامک ها و شاهد دارم که ایشان اعتراف کرده قرارداد ها را در خانه گذاشته و قبول کرده بدهی دارد)
1- آیا میتوانم بابت عدم پرداخت بدهی بعد از 16 ماه درخواست جریمه دیرکرد کنم؟
2- حکم اعاده حیثیت که از من بعنوان سارق شکایت کرده بود و تبرئه شدم چیست؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
اگر طلب شما مبلغ مقطوعی بوده مثلا توافق کردید که برق ساختمان رو بکشید اینقدر مبلغ در تاریخ معین بگیرید .و طرفتون هم قبول کرده که بدهکار هست . ازاون تاریخ تاخیر تادیه تعلق میگیره.
راجع به اعاده حیثیت باید عرض کنم خیر امکان ندارد