مشاوره حقوقی رایگان - سابقه سفر هنگام اخذ ویزا

سلام.
من یک سال و سه ماه در گرجستان کار کردم که به صورت غیر قانونی بوده. یعنی کارت اقامت نداشتم. الان برگشتم و میخوام برای ویزای یک کشور دیگر اقدام کنم. یکی از مدارکی که باید ارائه بدم این هست که به چه کشور هایی قبلا سفر کردم و اگر بگم که یک سال و سه ماه به صورت غیر قانونی در گرجستان بودم، ممکن هست ریجکت بشم؟ اگر اعلام مفقودی کنم و پاسپورت جدید بگیرم، کشور مقصد میتونه سابقه سفر من رو به گرجستان متوجه بشه؟

پاسخ ها :

سابقه سفر هنگام اخذ ویزا اعلام مفقودی پاسپورت سابقه خروج غیر قانونی از کشور سابقه سفر پاسپورت ویزا