مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی

سلام. من راننده پژو بودم و در جاده ای که دو لاین دارد، از سمت خودم پایین میومدم. میخواستم بپیچم سمت چپ داخل کوچه من پیچیدم و خط سفید وسط هم حتی ماشینم رد کرده بود و نزدیک کوچه یک موتور که در همین سمت پایین میومد، یک دفعه میاد در لاین مخالفش مستقیم و میزنه به گلگیر سمت راننده من. در کروکی افسر مقصر صد در صد رو موتور میگیره. حالا این آقا که کارش همین هست و این جوری پول میچاپه. چون بیمارستان و بیمه میشناختنش و تهمت زده که پدرم با افسر زد و بند کردن. در صورتی که اصلا پدرم نبود و سر کار بود اون روز. بعد اومده اعتراض زده به کروکی افسر. سوالم این هست آیا اعتراض ایشون به جایی ختم میشه؟ از تصادف من شش روز میگذره. تا چه مدت بعد از تصادف میشه اعتراض زد مگر؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام ؛ اعتراض به كارشناس حق همه است و هيات كارشناسان يا كارشناسي مجدد مي شود و شما هم مي توانيد نسبت به آن اعتراض يا قبول نماييد

منيرالسادات قندچي

سرکار خانم منيرالسادات قندچي :

با سلام ؛
پذيرش اعتراض به نظر قاضي پرونده دارد ، و ممكن هست با توجه به گزارشات موجود در پرونده درخواست كروكي مجدد تصادف را بدهد و يا اينكه بدون قبول اعتراض معترض ، قرار صادر كند ، در هر حال كارشناسي براي دادگاه طريقيت دارد و هر زمان قاضي اقناع وجدان پيدا كند تصميم و نظر نهايي را اتخاذ ميكند