مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن زن از همسر سابق

با سلام. میخواستم بپرسم خانمی که از همسرش جدا شده و دارای اولاد هست، تحت چه شرایطی میتونه بعد از فوت همسر سابقش از حقوق و میراثش استفاده کنه؟ آیا قانونی در این زمینه هست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ارث بردن زن مطلقه از همسر متوفی ارث زن از شوهر در صورت طلاق دریافت مستمری همسر پس از فوت مستمری همسر سابق حقوق همسر ارث زن حقوق ارث