مشاوره حقوقی رایگان - تصادف آمبولانس در حال ماموریت

سلام. بنده سرباز ارتش هستم و راننده آمبولانس. هفته پیش در حین ماموریت مریض بدحال داشتم. در مسیر به علت لغزنده بودن جاده، ماشین سر خورد و زدم به گاردریل ولی مشکلی ایجاد نشد و به مسیر ادامه دادم و مریض را رساندم. حالا ماشین دچار خسارت شده و تمام خسارت را دارند بر گردن من می اندازند. برگ ماموریت دارم. گواهینامه پایه دوم هم دارم. ولی همان روز آمبولانس ما خراب شد و یک آمبولانس دیگر که گران قیمت تر بود به من دادن. متاسفانه بیمه بدنه نداشته. البته بنده ماشین را کتبا تحویل نگرفتم. میشه راهنمایی ام کنید. پرداخت خسارت با کیست؟ خدا خیرت بده . 8 میلیون خرج داره خیلی بی پولم 34 سالم هست و سرپرست خانواده هم هستم. دیر اومدم خدمت. اوضاع مالی ام خراب هست. بیمار حمله قلبی داشت و در راه بیهوش بود با نبض ضعیف و آژیر هم روشن بود با سرعت حدود 90 تا گلگیر خورد به گاردریل. آسیب فقط مالی بود خوشبختانه. چون بیمار اورژانسی داشتم به مسیر بدون توقع ادامه دادم تا بیمارستان. ماشین الان تعمیرگاه هست و خودم و یک کادر بالا سریم، در بیرون پادگان تا الان 2 میلیون از جیب دادم.

پاسخ ها :

روح اله خانی

روح اله خانی :

استان :

سلام
خسارت بر عهده راننده است مگر اینکه مربوط به نقص ماشین باشد.
البته بابت لغزنگی جاده از اداره راه میشود شکایت کرد

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

متاسفانه مسولیت خودرو با راننده است شما در این هوا نمی بایستی با بی احتیاطی رانندگی می کردید شما شاید با فرمانده صحبت کنید و این وضعیت را تشریح کنید کمک کند