مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اغفال دختر

یه رفیق دارم . چند سالی هست با یک دختر خانمی باهم دوست بودند ‌. کم کم دیگه خواستن رابطه شون و جدی کنن و به خانواده طرفین بگن مادر پسره زنگ زد با مادر دختره حرف زد که پسر من قصد ازدواج داره و قصد شون جدیه و
مادر دختره هم قبول کرد یه چند روزی گذشت ‌.. احضاریه دادگاه اومده جلو خونه به جرم اغفال ، پسره رو واسه فردا خواستن دادگاه. ایا میتونن شکایتشون رو پیش ببرند چون خانواده پسره جلو رفتن و هیچ اغفالی در کار نبوده و دختر خودشم کاملااا راضی بوده فقط از ترس خانواده نمیتونه هیچی بگه

پاسخ ها :

شکایت اغفال دختر اغفال دختر