مشاوره حقوقی رایگان - چک بدون تاریخ

صاحب کار بنده جهت بدهی به شخص دیگری از من چک 3میلیاردی گرفته و به ایشان داده چک بدون تاریخ میباشد
چندروز بعد صاحب کارم گفت چک رو بیار جاش سفته بدم که ایشان سفته را گرفته و چک را پس نداده و از طریق قانونی اقدام به دریافت چک و سفته کرده و زیر حرفش زده و پس از دریافت سفته یک ماشین به مبلغ 350 میلیون تومان به همراه مقداری حواله به ایشان داده کل طلب ایشان الان یک میلیارد و ششصد میلیون میباشد حکمش چیست ؟

پاسخ ها :

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

چک وقتی بدون تا ریخ صادر می شود این اختیار به دارنده چک برای مورخ کردند داده می شود
سوال جای بحث دارد چطور شما چک سه میلیاردی را در اختیار صاحب کار قراردادید؟؟
ایا امانت بوده ،،یا با علم به اثار و تبعات صدور چک در اختیار قراردادید؟و....بهر حال صرف نظر ازهمه بی احتیاطی ها از طرف شما و صاحب کارتان
اگر دارنده چک نباید چک را وصول می کرده می توانستید با توجه به انچه بین طرفین بود شکایت کیفری یا حقوقی مطرح کنید،
با توجه به مبلغ بالای بدهی توصیه می کنم برای اقدام در حال حاضر ،حتما با یک وکیل مشاوره داشته باشید تا با توجه به مدارکتان و اقدام دارنده چک راهکار عملی به شما ارائه دهندتا حق تان تضییع نگردد