مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت مزاحم تلفنی

با سلام من چند روز پیش شماره خانمی تو گوشی شوهرم دیدم شوهرم گفت من بهش پیام میدم که به شوهرش بگه چون با شوهرش دوستم منم باور نکردم بهش پیام دادم با شوهرتون کار دارم اسمش فلانه اونم تایید کرد شوهرمم از قبل اسم شوهر این خانوم به من گفته بود وقتی مطمئن شدم یه فامیل الکی گفتم گفتم با چنین اسم و فامیلی کار داشتم اونم گفت اشتباهه ولی باید بگی کی هستی منم با گفتن موضوع بی ربطی کارمو توجیه کردم ولی باور نکرد حالا الان متوجه شدم ازم داره شکایت میکنه با توجه به اینکه تهدید یا فحشی تو پیام ها نیست میتونن منو دادگاه احضار کنن؟ باتشکر

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
با توجه به اینکه هیچ گونه متن یا پیامک ارسالی دال بر توهین یا فحاشی یا استعمال الفاظ رکیک فی مابین شما نمی باشد امکان پذیر نیست.