مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت مزاحمت تلفنی

خواهر من بارها و بارها با تحقیر و توهین نسبت به من و همسرم، و پشت سر ما حرف زدن ، باعث بروز اختلاف شدند . بار آخر همسر من با تماس تلفنی با شوهر خواهرم خیلی با احترام بدون حتی یک کلمه بی احترامی بهشون گفتند که چرا همسرت همیشه پشت سر ما حرف میزنه؟
و خواهرم میاد میگه اگر راست میگی بیا روبرو کن که من بهتون توهین کردم
و تمام کسانی که حرفهای ایشون رو به ما منتقل میکردند(پدر و مادرم) منکر حرفهاشون شدند
خواهرمم گفت یا بیا روبرو کن یا از تو شکایت میکنم
و ایشون به مدت یک ماه شب و نصفه شب ، ساعت 3 صبح ، 4 صبح تا 12 نصفه شب مدام روی گوشی شوهر من زنگ میزدند و یا پیامک فحش میفرستادند که بی غیرت نامرد و .... و شوهرشم زنگ زد که من نسلت رو زیر و رو میکنم مرتیکه و ... شوهرم هیچ پاسخی ندادند
اما الان میگن میخوام به خاطر این فحشها و تماسهای وقت و بیوقت شکایت کنم
میخوام بپرسم آیا ادعای همسرم قابل رسیدگی هست؟
شکایت خواهرم چطور؟اصلا نمیفهمم اون میخواد بابت چی شکایت کند و چون همه میدونن بسیار بددهن هست خودشون رو کنار کشیدند.

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام در،صورت داشتن اماره ودلیل شکایت کنید بهتر است مشاوره داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، امکان اقامه شکوائیه کیفری توسط شما وجود خواهد داشت
و نتیجه خواهید گرفت