مشاوره حقوقی رایگان - سوسابقه توقیف خودرو

سلام وقت بخیر
من و خانمی در ماشین نشسته بودیم که متاسفانه امنیت اخلاقی بی دلیل مارو گرفتن
ماشین من رفت پارکینگ و گوشی خانم هم نگه داشتن ولی خودشو ازاد کرد
بعد از چند روز رفتیم دادگاه امضا کردیم رفتیم گوشی رو گرفتیم و ماشینم حکم ترخیص دادن
الان برای استخدام سو سابقه داریم؟
چون پیامک اومده که پرونده شما در دادگاه فلان فرعی 1 رای صادر شد
ممنون

پاسخ ها :

سوء سابقه توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی سوء سابقه توقیف خودرو سوء پیشینه برای استخدام سوء پیشینه توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی