مشاوره حقوقی رایگان - شرایط دریافت وام ازدواج در صورت ازدواج با غیر ایرانی

سلام . خسته نباشید
من خانمی ایرانی هستم که قراره به زودی باشخصی غیر ایرانی عقد کنم. دوتا سوال داشتم:
1_آیا تابعیت ایرانی بعد از ازدواج از من سلب میشه؟
2_آیا در صورت ثبت ازدواج میتونم اقدام به دریافت وام ازدواج کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
در اثر ازدواج زن ایرانی با تبعه خارجی ، تابعیت ایرانی زن به قوت خود باقی خواهد ماند مگر آنکه طبق قانون دولت متبوع شوهر ، تابعیت آن کشور به واسطه وقوع عقد به زوجه تحمیل گردد .بااین وجود پس از فوت شوهر و یا جدایی با تقدیم در خواست به وزارت امور خارجه به انضمام ورقه تصد یق فوت شوهر با سند جدایی ومتارکه ، تابعیت نخستین (ایرانی ) زن با کلیه حقوق وامتیازات مربوطه مجددا به او تعلق خواهد گرفت
البته اجازه مخصوص از دولت لازم است
در مورد وام ازدواج به قسمت حقوقی شعبات مرکزی بانک ها مراجعه کنید