مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام
سال 98 هم دادگاه اول هم دادگاه تجدید نظر رای با متن اینکه بنده امنیت جانی در منزل زوج ندارم به نفع بنده بود سال 99 همسرم دوباره تمکین زده و دادگاه اول با متن اینکه وجود اسایش و آرامش وجود نداره باز رای به نفع بنده صادر شده ولی در دادگاه تجدیدنظر متن بر این بوده که اتفاقات قبلی برای سال 98 بوده و الان سال 99 وجود مسکن و وسایل منزل شرط می باشد و چون زوج دارای این موارد می باشد رای به نفع ایشون صادر شده و زوجه مستحق نفقه نمی باشد.
آیا می تونم در دیوان عالی کشور شکایت کنم و آیا میشه رای به نفع من برگرده دوباره. ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

اعتراض به رای الزام به تمکین تمکین