مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی بیمه

با سلام، اگر به مدت چند ماه در محلی با بیمه مشغول به کار باشم و بعد از آن در جای دیگری مشغول به کار شوم، در سابقه بیمه ذکر می شود که در گذشته در کدام سازمان و با چه عنوان شغلی مشغول به کار بوده ام؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صد درصد و شما خودت با شماره بیمه هم میتوانی پرینت بگیری یا به یک کارگزاری بیمه مراجعه کنی، بعد به نسبت کاری که کردی عیدی و پاداش هم از کارفرمای قبلی بگیری