مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به ملک مجاور

با سلام و احترام. من طبق پروانه ساختمانی جهت احداث زیرزمین ملک خودم را گودبرداری کردم. بعد از گودبرداری فونداسیون همسایه نمایان شد و با اندازه گیری و تطبیق محل با اسناد توسط کارشناس رسمی، تجاوز فونداسیون و لوله های بخاری و قسمتی از دیوارها به ملک اینجانب تایید گردیده و از طریق دادگاه تامین دلیل کردم. از محضر اساتید محترم، چگونگی اقدام قانونی جهت رفع موارد تداخل از طرف همسایه و موضوع تعطیلی ناخواسته کار اجرایی بنده تا زمان رفع تجاوز که موجبات ضرر و زیان برایم هست را تقاضا دارم.
ممنون از بزرگواری.

پاسخ ها :

حق خواه       مهدی

جناب آقای حق خواه مهدی :

اگر مشهد تشریف دارین تشریف بیارین دفتر براتون دادخواست بنویسم ببرین ثبت کنید ولی اگر تهران یا شهر دیگه‌ای تشریف دارین از همکاران موسسه در اون شهر بصورت حضوری و با ارائه مدارک بخواهید براتون دادخواست مقتضی تنظیم کنند ضمنا پیشنهاد میشه با وکیل طرح دعوی کنید نهایتا حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی و.... از طرف مقابل وصول خواهد شد.