مشاوره حقوقی رایگان - شرایط رسیدن حقوق پدر به زن مطلقه

سلام. پدر من در قید حیات هستن. خواهرم شاغلن و بیمه هستن. ولی الان طلاق توافقی با همسرشون گرفتن تا یک زمانی حقوق پدرم به خواهر برسه. و میگه خدای نکرده روزی که پدرم فوت کنن همون روز بیمه و کارشونو انصراف میدن و قطع میکنن تا حقوق پدرم بهشون برسه. و بنا به همین دلیل الان با شوهرشون طلاق توافقی گرفتن.
ایا به خواهرم میرسه و ایا این حقوق مشکلی نداره از لحاظ شرعی؟؟؟

پاسخ ها :

سعيده  مددي

سرکار خانم سعيده مددي :

سلام علیکم
از نظر قانونی بلامانع است...ولی شرعا و اخلاقا صحیح نمی باشد...