مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای تقسیم ارث

سلام خسته نباشید، پدربزرگ من حدود 20 سال پیش فوت کردن، قبل از فوت تقسیم ارث کردن و همه وراث که 4 دختر و 5 پسر بودن نوشته رو امضا کردن و تقسیم ارث هم به صورت 2 تا سهم پسر و 1 سهم دختر نبوده، پسرها بیشتر سهم بردن و همونطور که گفتم پدربزرگم اینطور تقسیم کردن و همگی وراث امضا کردند، حالا بعد از 20 سال 4 تا دختر میخوان برن از برادرها شکایت کنن که ارثی که بهشون رسیده کم بوده و طبق قانون 2 به 1 سهم میخوان، آیا شکایتشون به نتیجه ای میرسه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، اگه. تحویل اموال هم در زمان. حیات مورث. بوده، تقسیم قابل ابطال نیست. والا، بله