مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از روند کار پرونده

با سلام.
در مورد یک پرونده حقوقی رای بدوی به نفع بنده صادر شده.
اما به دلیل داشتن وکیل احکام برای من در سامانه قابل رویت نیست و پیامک هم ارسال نمی شود و برای وکیل ارسال می شود.
الان که میخوام بدونم به رای من اعتراض زدن و تاریخ اعتراض و تبادل لوایح چه موقع هست، به مشکل خوردم و سر درگم شدم.
راه حل چیست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به وکیل خود مراجعه و هرچه میخواهید ازوی گرفته و یا بخواهید از دادگاه برای شما تهیه کند