درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - پول

سلام من 8ماه با دوس*ت پس*رم کات کردیم بعد اونوقتا کارتش دستم بود پول از کارتش برداشت کردم وانتقال دادم بعد الان میگه پول ها رو باید پس بدی میتونه کاری کنه؟

پاسخ ها

سلام به استناد رسیدهای واریزی مبنی بر انتقال پول از حساب بانکی او به حساب بانکی شما، می‌تواند با عنایت به ماده ۲۶۵ قانون مدنی، دادخواست به خواسته مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برساند.

بستگی داره اگر ثابت بشه اون زمان رابطه بوده و با اجازه خودش برداشت کردید نه نمیتونه..ولی اگر نتوانید ثابت کنید خب بله میتونه استرداد کنه مخصوصا که رابطه با بین شما ، شرعی هم نبوده که بگیم در قالب نامزدی یا ازدواج مخارجی برای شما داشتن 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص