مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در دور برگردان

سلام، خسته نباشید خدمت مشاور محترم.
بنده از دور برگردان راهنما زدم بعد دور زدم و اومدم توی لاین دست راست و 28 متر بعد از دور برگردان یک پراید از پشت زد به ماشین من که روآ بود تازه دو بار محکم به پشت ماشین من زد و کلی خسارت وارد شد. هم به روآ و هم به پراید. پلیس راهنمایی رانندگی که اومد من رو مقصر کرد به نظر شما کارشناس محترم واقعا من تقصیر کار بودم؟

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.شما به نظریه پلیس اعتراض کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….