مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام. پدری در حین حیات اموال خود را با عنوان فروش به فرزندان پسر خود فروخته است اما پولی رد و بدل نشده. حال که پدر فوت کرده یکی از پسران با مادر خود که مادر هم شاهد قرارداد بوده است، قرارداد را قبول ندارند. اگر پسران دیگر شکایت کنند، می توانند سهم خود را بگیرند یا خیر و این که در خصوص پول می توانند بگویند که پدر خواسته اگر دختری ادعای ارث کرد، پول را به او بدهند یا خیر؟.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نمیتوانند ادعایی کنند چون فروخته شده است ولی اگر ثابت کنند که پول رد و بدل نشده میتوانند پول را بگیرند مگر اینکه ثابت کنند معامله صوری بوده معامله صوری باطل است