مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام
پدرم سال 85 فوت کرد و پدربزرگم دیه پدرم رو گرفت (مادرم وکالت داده بود بهش) و مادرم درخواست مهریه کرد و پدربزرگم که اون موقع قیم من بود چون مهریه به ذمه وی بود از پول دیه پرداخت. میتونم طلب مبلغ دیه رو کنم؟ و اگر پدربزرگم فوت کنه من هم جز وراث هستم (مریض احوال هستند)

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات توجه بفرمایید پدربزرگ شما بدهی پدر شما را از مال پدر شما پرداخت کرده است
ازیرا که پدر شما قبل از پدربزرگ شما فوت شدند، شما جز وراث محسوب نمی شوید مگر اینکه ایشان رسماً برای شما وصیت کنند