مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث ما بین وراث

سلام ، ما 3برادر و 5 خواهریم
پدر ما یک سال پیش فوت شده، خدا بیامرز قبل از فوت وصیت نامه نوشت
حالا ما برای تقسیم ارثیه با هم نشستیم
همه ی اعضای خانواده وصیت نامه رو قبول دارن بجز یکی از خواهرام
ما هم طبق وصیت عمل کردیم و ارث رو تقسیم کردیم
در ضمن ما یه وکالت نامه داریم که امضا و اثر انگشت همه ی اعضای خانواده پاش هست که وصیت رو قبول داریم و به برادرا وکالت میدیم
در مورد تقسیم ارث
که اونم خواهرم میگه با کلک امضا و اثر انگشت منو گرفتین
حالا همه ی ما حق خودمون رو گرفتیم، جز همون خواهرم که شکایت کرده، خواستم بودنم چی میشه تکلیف الان اون خواهری که شکایت کرده، بیشتر از بقیه سهم میبره،
ما که بیشتر اموال رو بین وراث تقسیم کردیم،
اون میتونه به دلخواه زمین یا چیزی که می خواد برداره یا نه ؟ تکلیف برگه ای که بعنوان وکالت و رضایت امضا و انگشت زده، بر این مبنی که من طبق وصیت قبول دارم و حالا منکر امضا و اثر انگشت خودش میشه، چیه، مرسی

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام جهت تدارک دفاع در مقابل شکایت خواهر شما، اطلاع از جزئیات شکایت ادله مستندات آن لازم است